唔洗剷野架,裝個rescan media root, 跟住打開個app, 可以disable mediaserver.
reddogdog 發表於 2013-4-20 00:33

依然係咁, 似乎都係還原重新搞過算

各位ching, 請問點PRINT SCREEN?
curapicaxsing 發表於 2013-4-19 10:57

上網serch話係音量(減)鍵 +電源鍵,

另外assign左用V-touch襟2下 = Cap圖

Paul4340 發表於 2013-4-20 13:28

嗱,我唔肯定,你試下揾日(差滿電拔插蘇)唔好聽mp3,唔打有音樂背景game, media server 好似會唔走出黎用電.

Paul4340 發表於 2013-4-20 13:28

我A860S個mediaserver大約係食4~5%電

Ching, 請問860s板最新software是什麼?

回復 313# reddogdog

最後今日大洗機flash返個stock rom再restore返~
終於無問題

之前個mediaserver食電時, 個原廠個睇圖app(Gallery)會彈app的
唔知撞左乜野~~

請問一下860K 係暗既地方影相無法對焦有方法解決不?(已開閃光燈)

請問各位用家有無邊位係由850轉過嚟?
我見個價去到4K心思思想賣850換860。
我見兩部拍埋其實860只係高左一吋左右,闊就闊少少,好似同note II差唔多size,但大家覺得重唔重(即要拎住幾個字搭地鐵)?
使用上有無850咁順?
會唔會有好多App因FHD裝唔到?

THX

請問大家有無用D apps可以隱藏下面D bar的?
我用fullnexus4 開機時, UI會error的 = =

想問大家有冇人係肥花買??
邊個最好??
我見到有間依家價錢3999
價錢OK嗎??

THANKS