係?可唔可以貼個圖上黎睇下?因為我岩岩睇過官方介紹,完全無講.......例如我想打"鵝"字,但係唔記 ...
xxmartin 發表於 2012-3-17 13:59

放心…有同音字…

喺Note度用有冇變形走位?之前用試版喺note走晒位
Evan 發表於 2012-3-17 11:26

呢個係大bug喔,剛剛試用1.4 已經ok 了喔^^

回復 1# xxmartin

台版4.0用到九方1.18版,但D字會走位。

3月31日前單機HK$58, 3機HK$ 138, 門市買
kauchai 發表於 2012-3-17 12:41

真係想買,但係我成日刷rom~刷到mac address 同部機既形號都唔同,
咁會唔會乃野呢?

開心其實可以到1.31,之後版本開心不能,大前題要root,

依家九方網上破解到既只有1.18?唔知我部s2如果升上4.03仲可唔可以用得番九方,呢個係我最擔心問題,無得用 ...
xxmartin 發表於 2012-3-17 00:10

我使用 novo 7 極光, 4.0.3 可以使用 九方 1.18 破解版, 只不過不是 HD版, 冇咁美觀而已, 但可以用, 鍵位正確

有30日試用版1.40!怕俾咗錢又用唔到…可先試後買。

請使用正版軟件。

有30日試用版1.40!怕俾咗錢又用唔到…可先試後買。
bbnetnet 發表於 2012-3-20 13:45

有無人知佢 用戶編號 跟據咩出ka?~
唔係我怕我刷3次rom就玩完 >.<~

回 復 [url=http://www.hkepc.com/forum/redirect.php?goto=findpo
st&pid=27108667&ptid=1767125]39#[/url] leo_ng

應該係機身編號…